1.se taie carnea in bucati potrivite, apoi se spala bine in mult apa rece. 2. intr-o cretita mare se se incinge uleiul si se pun bucatile de carne 3.
1.se taie carnea in bucati potrivite, apoi se spala bine in mult apa rece.
2. intr-o cretita mare se se incinge uleiul si se pun bucatile de carne
3. se adauga o ceasca de apa si se lasa carnea sa se inabuse la foc potrivit
4. daca se formeaza o spuma luati-o ori de cate ori este nevoie
5. se curata si se spala ceapa, usturoiul si se tau in segmente de circa 3-4 cm
6. cand carnea este bine facuta siincepe sa se rumeneasca puneti peste ea ceapa si usuroiul tocat
6. dupa 5 min se adauga pasta de rosii, sucul de rosii si o ceasca de apa fierbinte
7. se adauga sare si piper dupa gust, si se lasa sa fierba la foc mic 15 min
8. la sfarsit se adauga mararul, patrunjelul tocat marunt si se mai lasa 2-3 clocote dupa care se opreste focul
Foarte usor de facut si foarte buna!
Prajitura cu iaurt si fructe confiateGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa