1.se taie carnea in bucati potrivite, apoi se spala bine in mult apa rece. 2. intr-o cretita mare se se incinge uleiul si se pun bucatile de carne 3.
1.se taie carnea in bucati potrivite, apoi se spala bine in mult apa rece.
2. intr-o cretita mare se se incinge uleiul si se pun bucatile de carne
3. se adauga o ceasca de apa si se lasa carnea sa se inabuse la foc potrivit
4. daca se formeaza o spuma luati-o ori de cate ori este nevoie
5. se curata si se spala ceapa, usturoiul si se tau in segmente de circa 3-4 cm
6. cand carnea este bine facuta siincepe sa se rumeneasca puneti peste ea ceapa si usuroiul tocat
6. dupa 5 min se adauga pasta de rosii, sucul de rosii si o ceasca de apa fierbinte
7. se adauga sare si piper dupa gust, si se lasa sa fierba la foc mic 15 min
8. la sfarsit se adauga mararul, patrunjelul tocat marunt si se mai lasa 2-3 clocote dupa care se opreste focul
De fel ''mis'' carnivora, ca doar is leoaica conform zodiei....ce sa o mai dau de gard imi cam place carnita, asta nu...
Reteta de tocana ''pofta ce-am poftit-o''Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj