Taiem carnea in 20 bucati. Curatam ceapa si o taiem marunt. Calim carnea impreuna cu ceapaintr-o cratita unsa cu ulei. Peste ceapa si carne punem ustu
Taiem carnea in 20 bucati. Curatam ceapa si o taiem marunt. Calim carnea impreuna cu ceapaintr-o cratita unsa cu ulei. Peste ceapa si carne punem usturoiul verde curatat si taiat bucati de 3 cm lungime, ceapa verde tot la fel.
Amesteci faian cu apa si pui deasupra. Potrivesti la gust de sare, piper si pui mararul tocat. Mai adaugam 100 ml apa calduta si introducem cratita acoperita la cuptor cca 40 min.
Servim stufatul cald cu putina smantana rece deasupra.
Pentru un pranz delicios si satios, va recomand aceasta mancarica. Se face foarte usor si este perfecta si pentru zilele de...
Mancare de vinete cu nautIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa