Stufat de miel cu usturoi

Pentru stufatul de miel cu usturoi se taie carnea de miel in bucati potrivite care se prajesc cu o lingura de grasime. Se adauga un praf de faina.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 750 g carne
  • 40 fire ceapa verde
  • 20 fire usturoi verde
  • 2 linguri untura
  • 1 lingurita de faina
  • 1 pahar de bors sau
  • 2 linguri otet
  • 1 lingura bulion
  • sare.

Mod de preparare

Pentru stufatul de miel cu usturoi se taie carnea de miel in bucati potrivite care se prajesc cu o lingura de grasime. Se adauga un praf de faina. Separat se oparesc firele de ceapa si de usturoi verde. Se innoada fiecare fir in forma de opt. Se prajesc usor in putina untura, fara sa se ingalbeneasca. Se pun in cratita cu carne, se adauga un pahar de bors fiert si limpezit, indoit cu apa, sare, bulion de rosii. Dupa ce a inceput sa fiarba, se da la cuptor si se lasa sa fiarba inabusit, pana scade cat trebuie. Mai putin aspectuoasa, dar la fel de gustoasa, se poate face mancarea taind ceapa si usturoiul in bucatele, in loc sa fie innodate.


Stufatul de miel cu usturoi se serveste cald.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...