Sunca in bere (Bierschinken)

Se spala carnea si se pune multa sare pe ea. Se face o marinata de sare si se pune carnea in ea si se pune la rece pentru 3 saptamini. Intre timp se

Timp pregatire
120 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • Cca. 3 – 3
  • 5 kg de pulpa de porc (o bucata)
  • multa sare
  • usturoi
  • 4 linguri de mustar
  • 2 linguri miere
  • ¾ l bere

Mod de preparare

Se spala carnea si se pune multa sare pe ea.

Se face o marinata de sare si se pune carnea in ea si se pune la rece pentru 3 saptamini.

Intre timp se intoarce.

Se usuca apoi carnea cu o cirpa si se unge cu mujdei de usturoi.

Se pune carnea in cuptor (220°C, 2 ore) la copt.

Se amesteca mustarul si mierea si se unge carnea de mai multe ori si se varsa berea peste ea.

Dupa 2 ore e carnea gata .


Tort de inghetata cu caise si ciocolata alba

Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.

Placinta cu dovlecei

O placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!

Tocanita ungureasca de pui cu cartofi

O mancare gustoasa pe timpul rece

Parteneri
Bucataras.RO

Tort cu ciocolată şi mousse de mascarpone cu lămâie

Un tort pe care l-am pregătit pentru o aniversare şi l-am vrut foarte ciocolatos dar în acelaşi timp,mie îmi...

Tort cu ciocolată şi mousse de mascarpone cu lămâie
Gustos.RO

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...

Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa