Sunca se fierbe pana se inmoaie, iar ouale pana devin tari. Cozonacul si ouale se taie bucati mici la care se adauga piper, frunze de pantrunjel si de
Sunca se fierbe pana se inmoaie, iar ouale pana devin tari. Cozonacul si ouale se taie bucati mici la care se adauga piper, frunze de pantrunjel si delikat. Umplutura asta se stropeste de mai multe ori cu sucul in care s-a fiert sunca. Sunca fiarta se taie in lung in trei bucati si se pune pe o tava lunga de sticla. Dedesupt se pune partea cu soric peste care se pune umplutura, apoi iarasi o bucata de sunca apoi umplutura si deasupra sunca. Restul umpluturii se pune peste sunca fierbinte.
Dupa racire se poate pastra la frigider.
La servire se poate decora cu felii de oua fiert si frunze de patrunjel. Se serveste cu mustar, hrean.
Alte retete mancare recomandate
Ardei umpluti
Tocanita de pui
Ciulama de ciuperci
Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale De mult imi doream sa pregatesc un pui umplut. Pentru un...
Pui umplut cu legumePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura