Aluat: faina cu taratele se amesteca se toarna peste 1/2 cana de apa fierbinte in care am dizolvat drojdia si un praf de sare. se lasa la odihnit 30 m
Aluat: faina cu taratele se amesteca se toarna peste 1/2 cana de apa fierbinte in care am dizolvat drojdia si un praf de sare. se lasa la odihnit 30 minute.
Umplutura: am fiert pieptul de pui si l-am facut "firisoare" mici. Am intins aluatul cu mana pe hartie de copt decupata in forma tavii si l-am asezat in tava. Am pus 1/3 din cascaval peste aluat apoi am imprastiat puiul, ciupercile si condimentele, am mai pus 1/3 din cascaval supa care am asezat frumos ceapa taiata inele si am acoperit cu restul cascavalului. Am batut ouale bine si le-am pus peste. Am dat la cuptor 45 min la 180 grade.
Se serveste fierbinte sau rece cu sos de rosii cu busuioc
Alte retete culinare recomandate