Tigaia gradinarului

un preparat gustos si satios

Portii
4
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1/2 piept de pui
  • 2 ardei capia
  • 2 dovlecei
  • 250 gr ciuperci brune
  • 2 catei usturoi
  • 2 linguri ulei de masline extravirgin
  • ½ ceasca vin alb
  • Cateva fire de oregano
  • 1 lingurita boia afumata
  • Sare
  • piper

Mod de preparare

Se taie pieptul de pui cubulete si se pune la calit in ulei de masline.

Se spala si taie ardeiul capia si dovlecelul si se adauga in tigaie alaturi de pieptul de pui.

Se curata ciupercile cu un servet de hartie umezit putin, apoi se taie si se adauga peste restul ingredientelor.

Dupa ce s-au calit legumele si pieptul de pui, se adauga usturoiul maruntit, oregano tocat marunt, se condimenteaza cu sare, piper si boia dulce afumata, apoi se toarna vinul alb si se mai lasa putin.

Se garniseste cu frunzulite de oregano.

Pofta buna!

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Desert prajitura cu mac, crema de vanilie si gem de caise

O prajitura aerata cu o aroma intensa de vanilie si usor acrisoara, o prajitura racoroasa si nu foarte dulce.

Desert prajitura cu mac, crema de vanilie si gem de caise
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca