Tigaia gradinarului

un preparat gustos si satios

Portii
4
Timp pregatire
10 minute
Timp coacere
30 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 1/2 piept de pui
  • 2 ardei capia
  • 2 dovlecei
  • 250 gr ciuperci brune
  • 2 catei usturoi
  • 2 linguri ulei de masline extravirgin
  • ½ ceasca vin alb
  • Cateva fire de oregano
  • 1 lingurita boia afumata
  • Sare
  • piper

Mod de preparare

Se taie pieptul de pui cubulete si se pune la calit in ulei de masline.

Se spala si taie ardeiul capia si dovlecelul si se adauga in tigaie alaturi de pieptul de pui.

Se curata ciupercile cu un servet de hartie umezit putin, apoi se taie si se adauga peste restul ingredientelor.

Dupa ce s-au calit legumele si pieptul de pui, se adauga usturoiul maruntit, oregano tocat marunt, se condimenteaza cu sare, piper si boia dulce afumata, apoi se toarna vinul alb si se mai lasa putin.

Se garniseste cu frunzulite de oregano.

Pofta buna!

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Ciorba de post cu cartofi noi

m-am inspirat de la Oanapl: https://www.bucataras.ro/retete/ciorba-de-cartofi-81779.html cu exceptia faptului ca eu...

Ciorba de post cu cartofi noi
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos