Se taie cepele pestisori si se auresc intr-o cratita cu 1/2 din cantitatea de untura. Apoi se adauga carnea taiata fisii lungi si subtiri, sarea si pi
Se taie cepele pestisori si se auresc intr-o cratita cu 1/2 din cantitatea de untura. Apoi se adauga carnea taiata fisii lungi si subtiri, sarea si piperul. Dupa ce carnea a prins o usoara crusta aurie se toarna vinul si se lasa cratita pe foc mic. Cind carnea este aproape fiarta se adauga fisii subtiri de costita, prajita in prealabil in putina untura. Intr-o alta tigaie se pune restul de untura in care se vor praji usor feliile de rosii si ardeiul gras, care vor fi apoi turnate peste tocana. Inainte de a lua cratita de pe foc se toarna smintina si se lasa tocana sa mai dea citeva clocote.
Gătesc cu noile condimente Delikat cu ingrediente 100% naturale De mult imi doream sa pregatesc un pui umplut. Pentru un...
Pui umplut cu legumePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura