Se fierb toate legumele taiate in bucatele mici in apa rece si sarata, in care s-au pus si cuisoare. Dupa ce s-a luat spuma, se adauga carnea taiata
Se fierb toate legumele taiate in bucatele mici in apa rece si sarata, in
care s-au pus si cuisoare. Dupa ce s-a luat spuma, se adauga carnea taiata in bucatele (fara oase). Indata ce carnea a fiert, se scoate si se tine la cald, intr-o cratita pe aburi. Se strecoara supa prin sita, se adauga o lingura de faina, sucul de lamiie, iar la sfirsit, bucatelele de carne. Se
lasa cratita pe foc mic, sa mai dea citeva clocote, apoi se serveste tocana fierbinte.Va doresc pofta buna.
Un tort pe care l-am pregătit pentru o aniversare şi l-am vrut foarte ciocolatos dar în acelaşi timp,mie îmi...
Tort cu ciocolată şi mousse de mascarpone cu lămâieGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa