Se fierb toate legumele taiate in bucatele mici in apa rece si sarata, in care s-au pus si cuisoare. Dupa ce s-a luat spuma, se adauga carnea taiata
Se fierb toate legumele taiate in bucatele mici in apa rece si sarata, in
care s-au pus si cuisoare. Dupa ce s-a luat spuma, se adauga carnea taiata in bucatele (fara oase). Indata ce carnea a fiert, se scoate si se tine la cald, intr-o cratita pe aburi. Se strecoara supa prin sita, se adauga o lingura de faina, sucul de lamiie, iar la sfirsit, bucatelele de carne. Se
lasa cratita pe foc mic, sa mai dea citeva clocote, apoi se serveste tocana fierbinte.Va doresc pofta buna.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii