Tocana de pastai si carne de pui

Intr-o cratita punem cativa stropi de ulei. Adaugam ceapa taiata marunt si turnam si o cana de apa calda peste. Lasam sa scada apa, apoi punem pulpel

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g pastai
  • 4 pulpe de pui taiate in doua
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 ceapa taiata marunt
  • sare
  • piper
  • 2 catei usturoi

Mod de preparare

Intr-o cratita punem cativa stropi de ulei. Adaugam ceapa taiata marunt si turnam si o cana de apa calda peste. Lasam sa scada apa, apoi punem pulpele de pui. Mai adaugam apa cat sa le cuprinda si le lasam sa fiarba 20 de minute. Curatam pastaile de codite, le spalam si le punem intr-o sita sa se scurga de apa. Le punem peste carne, apoi punem apa calda ca sa le cuprinda, Asezonam cu sare si piper. Punem 1 lingura pasta de ardei rosu. Amestecam si mai adaugam apa doar daca este necesar. Lasam sa clocoteasca, apoi punem patrunjelul tocat marunt. La final punem usturoiul taiat felii.


Se poate servi cu smantana

Alte retete culinare recomandate

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa