Pentru tocana de vitel se taie carnea de vitel in bucati potrivite. Se pun intr-o cratita sa se prajeasca cu o lingura de untura. Se adauga o ceapa si o lingura de faina.
Pentru tocana de vitel se taie carnea de vitel in bucati potrivite. Se pun intr-o cratita sa se prajeasca cu o lingura de untura. Se adauga o ceapa taiata marunt si o lingura de faina. Cand faina s-a ingalbenit, se toarna incetul cu incetul vinul si zeama de carne. Se adauga bulionul de rosii, un catel de usturoi sfaramat, sare, piper. Se acopera, se da la cuptor sa fiarba la foc potrivit o ora si jumatate. Mancarea trebuie sa fie scazuta.
Tocana de vitel se serveste cu garnitura de paine prajita in unt.
Risotto-ul poate fi pregatit in nenumarate feluri, iar eu am ales sa gatesc unul cu mai multe tipuri de ciuperci. Reteta...
Risotto cu ciuperci si parmezanIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.