Ceafa de porc se dezoseaza, se adauga delikat si sare si se pune la fiert intr-o oala sub presiune. Se toaca ceapa. Carnea de porc se taie bucati, si
Ceafa de porc se dezoseaza, se adauga delikat si sare si se pune la fiert intr-o oala sub presiune. Se toaca ceapa. Carnea de porc se taie bucati, si se adauga in trei straturi intr-o tava. Toate straturile se presara cu maghiran si piper. Se acopera cu apa in care a fiert carnea. Se fierbe la foc mic pana cand se inmoaie. Sosul format trebuie sa fie gros si lipicios. Cand ati terminat, se adauga o lingura de boia picanta, apoi se mai fierbe putin.
Alte mancaruri recomandate
Tocanita de pui
Dovlecei umpluti
Ciulama de ciuperci
Una din cele mai bune retete cu aluat dospit mancate vreodata !!! Abea am apucat sa pun deoparte pentru pachetul copiilor...
Prajitura TrandafirOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj