Tocanita de carne tocata

Ceapa si usturoiul se toaca si se pun in ulei la calit. Se adauga rosiile taiate bucati si vinul si se lasa sa fiarba inabusit. Conserva de mazare se

Timp pregatire
55 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 250 g pulpa de dovleac
  • 4 cepe
  • 2 catei de usturoi
  • 2 rosii
  • 4 linguri ulei
  • 200 ml vin rosu
  • 400 g carne tocata mixta
  • sare
  • piper
  • boia
  • 225 g mazare din conserva

Mod de preparare

Ceapa si usturoiul se toaca si se pun in ulei la calit. Se adauga rosiile taiate bucati si vinul si se lasa sa fiarba inabusit. Conserva de mazare se lasa sa se scurga intr-o strecuratoare. Carnea tocata se prajeste in ulei pina devine sfaramicioasa si apoi se adauga peste compozitia de mazare. Se amesteca bine si se lasa sa clocoteasca usor la foc moale. Se taie cubulete pulpa de dovleac, se adauga la tocanita, se condimenteaza totul cu sare, piper si boia si se lasa sa dea cateva clocote.
Se serveste fierbinte.

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Sandwich cu sos de prune și somon fume

Maratonul sandwich-urilor continuă! :) Nu sunt neapărat adepta sandwich-urilor clasice, le prefer pe cele, să zicem,...

Sandwich cu sos de prune și somon fume
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca