Carnea se taie fasii iar ceapa se toaca marunt. Se pune carnea la prajit intr-o tigaie de teflon cu ceapa si mazarea. Se calesc putin impreuna, se sar
Carnea se taie fasii iar ceapa se toaca marunt. Se pune carnea la prajit intr-o tigaie de teflon cu ceapa si mazarea. Se calesc putin impreuna, se sareaza si se pipereaza. Se adauga si smantana, vinul, o cana de apa, mustarul. Se lasa pe foc pana se moaie carnea si legumele.
Se serveste tocanita presarata cu patrunjel.
Ce faci cand ai niste zmeura delicioasa din gradina? Pregatesti o prajitura, iar familia o devoreaza ca si cum nu ar mai fi...
Desert prajitura cu zmeura, ciocolata si crema de vanilieDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti