Tocanita de pipote cu ciuperci

Pentru tocanita de de pipote cu ciuperci curatam si tocam marunt ceapa, la fel procedam si cu ciupercile. Punem ceapa la calit in putin ulei, adaugam pipotele.

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g pipote
  • 250 g ciuperci (preferabil proaspete)
  • 1 ceapa mai mare
  • 2-3 linguri pasta de rosii
  • 1 lingurita pasta ardei iute
  • sare
  • piper
  • patrunjel tocat

Mod de preparare

Pentru tocanita de de pipote cu ciuperci curatam si tocam marunt ceapa, la fel procedam si cu ciupercile. Punem ceapa la calit in putin ulei, adaugam pipotele spalate si apa cat se le acopere putin. Condimentam cu sare si piper si lasam sa fiarba pana sunt aproape gata, moment in care adaugam ciupercile, pasta de rosii, de ardei iute si lasam sa mai fiarba la foc mediu pana sunt fierte atat pipotele cat si ciupercile. La final presaram pesnte tocanita de ciuperci si pipote patrunjel tocat.
Pofta Buna!


Tocanita de pipote cu ciuperci poate fi servita cu diverse garnituri: galuste de faina, paste, orez, mamaliguta, etc.
Sursa acestei retete este blogul culinar Delicious Flavours.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...