Tocanita de pui cu ardei copt

Daca aveti ardei copti pusi la congelator, va recomand aceasta delicioasa tocanita... o tocanita ce ne aminteste de gustul verii.

Portii
5
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
70 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • pulpele si pieptul de la un pui
  • 6 ardei capia copti (am avut congelati)
  • 3 cepe mari
  • o lingura pasta de tomate
  • 75 ml ulei
  • 300 ml supa
  • boia
  • sare
  • piper
  • o legatura patrunjel

Mod de preparare

Spalam bine carnea, o lasam la scurs dupa care o portionam. Punem uleiul la incins intr-o cratita, adaugam bucatile de pui si le rumenim usor la foc iute. Adaugam ceapa taiata solzisori, o lasam sa se patrunda apoi adaugam ardeiul taiat bucati mai mari. Lasam la calit impreuna aproximativ cinci minute apoi turnam supa.


Cand incepe sa fiarba, dam cratita la cuptorul preincazit si lasam sa scada tocanita. Spre final adugam pasta de tomate si condimentam cu sare, piper si boia. Cand tocanita este gata presaram patrunjelul tocat. Pofta buna!

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Salata de paste cu carnati, telemea si sos pesto

Salatele sunt cele mai rapide soluții atunci când nu ai timp de stat în bucătărie! Plus de asta, în...

Salata de paste cu carnati, telemea si sos pesto
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii