Tocanita de vitel cu morcov

O tocanita simpla, hranitoare si foarte, foarte gustoasa.

Portii
4
Timp pregatire
20 minute
Timp coacere
120 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg carne de vitel
  • 3 cepe
  • 4 morcovi potriviti ca marime
  • 2 linguri pasta de ardei
  • cca 500 ml supa de vita
  • 50 ml ulei
  • boia
  • piper
  • sare
  • patrunjel

Mod de preparare

Spalam carnea, o tamponam cu servetele si o taiem bucati potrivite.

Incingem uleiul intr-o cratita si adaugam carnea.Lasam la calit pana scade toata zeama din carne si aceasta se rumeneste frumos.

Adaugam ceapa curatata ,spalata si tocata cubulete.

Morcovul il curatam si spalam .

Cand ceapa se inmoaie bine, adaugam morcovul taiat rondele.

Lasam sa fiarba impreuna 5-10 minute, completam cu supa cat sa acopere carnea,adaugam boia, sare si piper.

Cand fierbe,dam cratita la cuptorul preincalzit pentru cca 1 1/2 la foc potrivit, pana carnea devine frageda. Daca este nevoie mai adaugam supa.

Spre final adaugam pasta de ardei si mai lasam sa fiarba 10-15 minute .

La sfarsit adaugam patrunjel tocat. Pofta buna!

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa