Tocanita din cirnati afumati si brinza de oaie

Ceapa se taie marunt si se prajeste usor in uleiul incins. Se adauga cirnatii taiati felii subtiri si se prajesc in continuare cu ceapa. Dupa 4

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g brinza de
  • oaie
  • 300 g cirnati afumati
  • 6 oua
  • 50 g ulei
  • 3 cepe
  • potrivite
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ceapa se taie marunt si se

prajeste usor in uleiul incins. Se adauga cirnatii

taiati felii subtiri si se prajesc in continuare cu

ceapa. Dupa 4-5 minute se adauga brinza si ouale,

care au fost batute ca pentru omleta.
Se serveste cu

mamaliguta calda.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...