Tocanita din cirnati afumati si brinza de oaie

Ceapa se taie marunt si se prajeste usor in uleiul incins. Se adauga cirnatii taiati felii subtiri si se prajesc in continuare cu ceapa. Dupa 4

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 300 g brinza de
  • oaie
  • 300 g cirnati afumati
  • 6 oua
  • 50 g ulei
  • 3 cepe
  • potrivite
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ceapa se taie marunt si se

prajeste usor in uleiul incins. Se adauga cirnatii

taiati felii subtiri si se prajesc in continuare cu

ceapa. Dupa 4-5 minute se adauga brinza si ouale,

care au fost batute ca pentru omleta.
Se serveste cu

mamaliguta calda.

Prajitura cu cocos si visine

O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

Legume umplute cu pui

Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

Salata caprese cu rosii cherry

Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

Parteneri
Bucataras.RO

Mămăligă (reţeta de bază)

Banala mămăligă este un aliment foarte gustos şi sănătos, nutriţioniştii numind mălaiul "prietenul intestinului...

Mămăligă (reţeta de bază)
Gustos.RO

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu iaurt si caise

Prajitura cu iaurt si caise