Pentru tocanita din pipote de pui se caleste ceapa. Se adauga pipotele si se calesc. Se adauga paprika, pasta de tomate si se amesteca, avand grija sa nu se arda paprika.
Pentru tocanita din pipote de pui se caleste ceapa. Se adauga pipotele si se calesc.
Se adauga paprika, pasta de tomate si se amesteca,avand grija sa nu se arda paprika.
Se pun in oala si cartofii, se toarna apa peste si se inchide capacul oalei sub presiune.
Inainte de a inchide capacul nu uitati de sare si de piper.
Dupa ce incepe sa suiere se mai tin cam 30 de minute.
Opriti focul si mai lasati tocanita de pui 15 minute.
Se deschide supapa si apoi se scoate capacul.
Tocanita din pipote de pui se serveste cu mamaliga.
Sursa acestei retete este blogul culinar mitinitta.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii