Se pune in tigaie la prajit carnea, cirnatii, sunca, intre timp se face si o mamaliguta potrivita nici prea moale nici tare, apoi cind totul e gata se
Se pune in tigaie la prajit carnea, cirnatii, sunca, intre timp se face si o mamaliguta potrivita nici prea moale nici tare, apoi cind totul e gata se ia cu polonicul uns cu putin ulei sa nu se prinda de el mamaliga. Se pune pe o folie rotunda si se intind forme rotunde, se ia din carnea prajita care a fost condimentata si se roleaza in forma ca si la clatite pe farfurie direct (SE IA FOLIA), se prajesc 1-2 ochiuri oua, dupa preferinta moi sau mai tari, se pun deasupra peste aceasta mamaliguta umpluta cu carnita de tot felul cu putina grasime, si se rade telemea.
Am incercat sa reproduc vestitii biscuiti florentini.Nu am avut eu toate ingredientele, dar a iesit ceva care a gadilat...
Biscuitii mei florentiniIata o reteta minunata de prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padure. Bucura-te de gustul bogat al ciocolatei...
Prajitura Ferrero Rocher cu ciocolata si alune de padureO imbinare sublima de texturi și arome, prajitura negresa te incanta cu savoarea sa intensa de ciocolata si cu consistența...
Negresa - irezistibil de gustoasa