Tochitura moldoveneasca cu mamaliguta

Carnea de vita, cabanosul si costita se pun la calit impreuna cu ceapa tocata marunt. Se adauga usturoiul pisat, vinul si bulionul. Se condimenteaza c

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • cabanos
  • pulpa de vita
  • costita afumata
  • usturoi
  • cimbru
  • vin rosu
  • ulei
  • bulion
  • verdeata
  • boia dulce
  • sare
  • piper
  • mamaliguta

Mod de preparare

Carnea de vita, cabanosul si costita se pun la calit impreuna cu ceapa tocata marunt. Se adauga usturoiul pisat, vinul si bulionul. Se condimenteaza cu sare, piper, cimbru si boia. Se introduce la cuptor la foc mic si se lasa sa fiarba in suc propriu pana scade. La sfarsit se presara verdeata

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...