Tuslama de oua

Pentru tuslamaua de oua aveti nevoie de burta fiarta, oua, ceapa, smantana, vin alb, marar, usturoi, ulei sau unt, sare si piper. Se toaca ceapa si se caleste in ulei.

Timp pregatire
40 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 cepe
  • 1 kg burta fiarta
  • 6 oua
  • 500 g smantana
  • 200 ml vin alb
  • sare
  • piper
  • marar
  • usturoi
  • ulei sau
  • unt.

Mod de preparare

Pentru tuslamaua de oua aveti nevoie de burta fiarta, oua, ceapa, smantana, vin alb, marar, usturoi, ulei sau unt, sare si piper. Se toaca ceapa si se caleste in ulei, dupa care adaugam burta fiarta fidelute, sare, piper, vinul si o cana de apa, lasam sa fiarba putin, apoi adaugam smantana, usturoiul tocat si ouale fierte taiate in doua, iar la final decoram cu verdeata.


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...