Pentru ugerul pane se fierbe ugerul pana se fragezeste, in apa cu sare, o ceapa, frunza de dafin, si piper. Dupa ce s-a racorit putin, se taie ugerul in felii foarte subtiri.
Pentru ugerul pane se fierbe ugerul pana se fragezeste, in apa cu sare, o ceapa, frunza de dafin, si piper. Dupa ce s-a racorit putin, se taie ugerul in felii foarte subtiri, care se bat in faina, apoi in ou si in pesmet si se prajesc frumos in untura fierbinte.
Ugerul pane se serveste cu cartofi, mazare, fasole etc.
Când ai poftă de ceva dulce pui mâna la treabă.:)))))) Când vrei să fie cu puțin blat, dar și cu...
Rulada cu crema de vanilieGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa