Se poate prepara din carne de pui, vitel, porc sau vaca. Se inabusa carnea cu ceapa si se fierbe pe jumatate. Se scoate carnea pe o farfurie si se asa
Se poate prepara din carne de pui, vitel, porc sau vaca. Se inabusa carnea cu ceapa si se fierbe pe jumatate. Se scoate carnea pe o farfurie si se asaza in aceeasi cratita un rind de rosii curatate, verdeata, vinetele oparite separat(pentru a le scoate gustul amar) si taiate bucati in lungime, un rind de carne, toate presarate cu faina si sare si se alterneaza carnea si vinetele pina ce se umple cratita. Se termina cu un rind de rosii. Deasupra se pune grasimea si se da la fiert, apoi la cuptor, pina ce scade bine Se servesc cu o lingura de unt, cu iaurt sau smintina si zeama de rosii si verdeata adaugate in ultimul moment.
Nu am folosit fructe proaspete, am luat congelate de la Auchan, un amestec de mure, capsuni, visine , dar foarte buna a iesit!
Tarta cu blat de biscuiti si fructe asortatePrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura