Pentru vinete umplute cu carne si sos de smantana taiati carnea in cubulete si caliti pana devine alba. Taiati vinetele pe lungime si crestatile miezul.
Pentru vinete umplute cu carne si sos de smantana taiati carnea in cubulete si caliti pana devine alba. Taiati vinetele pe lungime si crestatile miezul. Dati-le cu sare si ulei si lasati-le la cuptor 10 minute. Dupa ce s-au racit acoperiti miezul vinetelor cu carnea, peste care asezati cascaval ras si felii de rosii. Se mai lasa 5 minute la cuptor. Din bulion, sare, piper se face un sos care se fierbe 10 minute si se toarna peste vinete.
Se servesc fierbinti, cu smantana.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa