Cartofii se curata, se spala, se taie pai si se prajesc. Intre timp usturoiul se curata si se piseaza/se taie marunt. Jumatate se pune intr-un castron
Cartofii se curata, se spala, se taie pai si se prajesc. Intre timp usturoiul se curata si se piseaza/se taie marunt. Jumatate se pune intr-un castron in care se vor scoate cartofii prajiti. Cartofii se pun peste usturoiul pisat, se rade cascaval, se pune peste restul de usturoi si se pune capacul; se repeta pana se termina cartofii. Se taie cubulete salamul (sau orice rest de mezel aveti, carnati, crenvursti) si se prajeste. Se pune peste cartofi. 3 – 4 oua se prajesc ochiuri astfel incat galbenusurile sa ramana moi. Se rastoarna peste cartofi si se amesteca bine.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa