Cartofi a la Cretu

Cartofii se curata, se spala, se taie pai si se prajesc. Intre timp usturoiul se curata si se piseaza/se taie marunt. Jumatate se pune intr-un castron

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500g cartofi
  • 3-4 oua
  • 3-4 catei de usturoi
  • 150g cascaval/telemea
  • 150g mezeluri – resturi

Mod de preparare

Cartofii se curata, se spala, se taie pai si se prajesc. Intre timp usturoiul se curata si se piseaza/se taie marunt. Jumatate se pune intr-un castron in care se vor scoate cartofii prajiti. Cartofii se pun peste usturoiul pisat, se rade cascaval, se pune peste restul de usturoi si se pune capacul; se repeta pana se termina cartofii. Se taie cubulete salamul (sau orice rest de mezel aveti, carnati, crenvursti) si se prajeste. Se pune peste cartofi. 3 – 4 oua se prajesc ochiuri astfel incat galbenusurile sa ramana moi. Se rastoarna peste cartofi si se amesteca bine.

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Desert tarta cu capsune si 3 ani de bucataras

"picnicul bucatarasilor"

Desert tarta cu capsune si 3 ani de bucataras
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii