Niste mini placintele din aluat cu cartofi si umplutura de sunca si mozzarella.
Curatam cartofii de coaja si ii dam pe razatoarea mare.
Adaugam un ou, un praf de sare, 1 legatura de patrunjel verde tocata marunt si 100 g faina alba.
Framantam aluatul rezultand un aluat usor lipicios.
*In cazul in care aluatul este foarte lipicios, mai adaugam putina faina.*
Sunca o taiem marunt iar mozzarella cubulete de marime medie.
Din aluatul de mai sus, formam bilute de marime medie.
Formam placintelele in felul urmator :
Luam o mingiuta pe care o aplatizam cu ajutorul palmelor, asezam o bucatica de mozzarella si felii de sunca iar deasupra asezam o alta bucata de aluat, apasand pe margini foarte bine.
Incingem o tigaie teflonata si prajim placintelele pe fiecare parte cate 2-3 minute.
Noi am servit cu guacamole, insa sunt foarte delicioase dimineata alaturi de un iaurt.
Pofta buna !
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii