Cartofi caliti

Cartofii se fierb in coaja, dupa care se curata si se taie felii. Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei. La sfirsit, se adauga peste ceapa o lin

Timp pregatire
75 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 cartofi mari
  • o ceapa mai mica
  • boia de ardei dulce
  • ulei
  • sare

Mod de preparare

Cartofii se fierb in coaja, dupa care se curata si se taie felii. Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei. La sfirsit, se adauga peste ceapa o lingurita (apreciaza fiecare cantitatea) de boia. Amestecul se toarna peste cartofii care au fost sarati si se amesteca.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...