Cartofii se fierb in coaja, dupa care se curata si se taie felii. Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei. La sfirsit, se adauga peste ceapa o lin
Cartofii se fierb in coaja, dupa care se curata si se taie felii. Ceapa se toaca marunt si se caleste in ulei. La sfirsit, se adauga peste ceapa o lingurita (apreciaza fiecare cantitatea) de boia. Amestecul se toarna peste cartofii care au fost sarati si se amesteca.
Ideea de legume la gratar am luat-o de la Bucatarul Maniac - Cristian Borod si tare mi-a placut, cu deosebirea ca el a...
Pui, cu legume la gratarGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa