Cotletul se inabusa intr-o tava in 75 ml de ulei si 100 ml de apa, pana se rumeneste. Faina dizolvata in 100 ml de apa rece se adauga in 50 ml de ulei
Cotletul se inabusa intr-o tava in 75 ml de ulei si 100 ml de apa, pana se rumeneste. Faina dizolvata in 100 ml de apa rece se adauga in 50 ml de ulei incalzit, se adauga restul de lapte si se fierbe totul 15 min., amestecandu-se continuu. Se raceste compozitia, se adauga ouale, piper, sare si cartofi, apoi se asaza intr-o tava unsa cu 25 ml de ulei si tapetat cu pesmet.
Se presara cascavalul ras si se introduce la tava la cuptor cca 25 min. pentru gratinare.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa