Cartofi cu crusta de sare si smantana

Se introduc cartofii la cuptor pe o tava intinsa si se coc cca 1 ora. Se amesteca smantana cu mustarul si cu jumatate din cantitatea de ceapa verde. S

Timp pregatire
90 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • cartofi
  • ulei de masline
  • sare
  • smantana
  • mustar
  • ceapa verde

Mod de preparare

Se introduc cartofii la cuptor pe o tava intinsa si se coc cca 1 ora. Se amesteca smantana cu mustarul si cu jumatate din cantitatea de ceapa verde. Se cresteaza in varf cartofii si se introduce in fiecare crestatura cate o lingura din amestecul cu smantana. Se asaza apoi pe un platou si se decoreza cu ceapa verde

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...