Fierbem cartofii in coaja, se curata cind au fiert si se taie felii pe lat. Rondelele de cartofi se pun intr-o forma de sticla unsa cu unt, peste cart
Fierbem cartofii in coaja, se curata cind au fiert si se taie felii pe lat.
Rondelele de cartofi se pun intr-o forma de sticla unsa cu unt, peste cartofi se asaza un strat de brinza sarata si rondele de ou fiert tare.
Se incheie cu un strat de rondele de cartofi, peste care se pun citiva catei de usturoi, marar tocat si putina sare.
Forma se umple cu apa si se lasa in cuptor, la foc potrivit, o ora.
Cartofii se scot din cuptor si se servesc fierbinti, cu salata de sfecla rosie si hrean.
Pentru pranz este o mancare tare buna in care se imbina atat cartofii cat si carnea, acompaniate de un sos de smantana care...
Cartofi cu piept de pui in sos de smantanaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj