Fierbem cartofii in coaja, se curata cind au fiert si se taie felii pe lat. Rondelele de cartofi se pun intr-o forma de sticla unsa cu unt, peste cart
Fierbem cartofii in coaja, se curata cind au fiert si se taie felii pe lat.
Rondelele de cartofi se pun intr-o forma de sticla unsa cu unt, peste cartofi se asaza un strat de brinza sarata si rondele de ou fiert tare.
Se incheie cu un strat de rondele de cartofi, peste care se pun citiva catei de usturoi, marar tocat si putina sare.
Forma se umple cu apa si se lasa in cuptor, la foc potrivit, o ora.
Cartofii se scot din cuptor si se servesc fierbinti, cu salata de sfecla rosie si hrean.
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti