Pentru cartofi cu smantana ardelenesti cartofii se curata, se spala, se taie cuburi. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt. Faina se cerne.
Pentru cartofi cu smantana ardelenesti cartofii se curata, se spala, se taie cuburi. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt. Faina se cerne. Ceapa se inabusa in ulei si 100 ml apa. Se adauga cartofi, sare, boia de ardei, foi de dafin, cubul MAGGI, apa si se continua fierberea. Cand cartofii sunt aproape fierti, se adauga faina dizolvata in apa si se mai fierb 5 minute. Se da la o parte vasul de pe foc si se adauga smantana si otetul.
Cartofii cu smantana ardelenesti se serveste cald.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii