Cartoful cu smantana si legume este o mancare de cartofi mai sanatoasa. Cartofii se curata, se spala si se taie cuburi. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt.
Cartoful cu smantana si legume este o mancare de cartofi mai sanatoasa. Cartofii se curata, se spala si se taie cuburi. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt. Faina se cerne. Mararul se spala, se taie marunt. Ceapa se inabusa in ulei si 100 ml de apa; se adauga faina dizolvata in apa rece si se amesteca continuu, pentru a nu forma aglomerari. Se adauga cartofi, boia de ardei dulce, jumatatea de cub MAGGI, sare si apa necesara fierberii. Spre sfarsitul fierberii se adauga marar verde si smantana.
Cartoful cu smantana si legume Se serveste cald.
Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj