Cartofi cu usturoi

Cartofii se curata si se taie cubulete. Usturoiul se zdrobeste si se caleste in unt. Se adauga cartofii si prajim impreuna cam 5 minute. Se pune t

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
medie

Ingrediente

  • 50 grame unt
  • 2 kg cartofi
  • 2 catei usturoi
  • 50 grame cascaval ras Emental
  • 2 linguri parmezan ras
  • arpagic verde sau rozmarin
  • sare

Mod de preparare

Cartofii se curata si se taie cubulete.

Usturoiul se zdrobeste si se caleste in unt.

Se adauga cartofii si prajim impreuna cam 5 minute.

Se pune totul intr-un vas iena, saram, presaram cascavalul si arpagicul verde sau rozmarinul taiat marunt.

Se coace in cuptorul incalzit la 180 grade, cam 40 minute.
Alte aperitive cu cartofi gasiti aici:

Cartofi magici

Cartofi umpluti

Papanasi de cartofi cu cascaval

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Fasole păstăi cu sos de soia si bacon

• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de

Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise

Deserturi racoritoare de vara

Parteneri
Bucataras.RO

Macare de praz cu masline la slow cooker Crock-Pot

Bun aparatul asta, face mancare singur!

Macare de praz cu masline la slow cooker Crock-Pot
Gustos.RO

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti

Descopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...

Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
ReteteCulinare.RO

Prajitura cu caise si lapte de cocos

Prajitura cu caise si lapte de cocos