Cartofii se curata si se taie cubulete. Usturoiul se zdrobeste si se caleste in unt. Se adauga cartofii si prajim impreuna cam 5 minute. Se pune t
Cartofii se curata si se taie cubulete.
Usturoiul se zdrobeste si se caleste in unt.
Se adauga cartofii si prajim impreuna cam 5 minute.
Se pune totul intr-un vas iena, saram, presaram cascavalul si arpagicul verde sau rozmarinul taiat marunt.
Se coace in cuptorul incalzit la 180 grade, cam 40 minute.
Alte aperitive cu cartofi gasiti aici:
Cartofi magici
Cartofi umpluti
Papanasi de cartofi cu cascaval
Uleiul de cocos este un ulei foarte nutritiv, ce se obtine din continutul nucilor de cocos, ajunse la maturitate. Uleiul...
Desert tort cu crema de zmeura si mureOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj