Cartofi deliciosi cu ciuperci si smantana este o mancare de cartofi pe placul tuturor. Cartofii se spala, se introduc in apa cu sare, se fierb in coaja si se taie cuburi.
Cartofi deliciosi cu ciuperci si smantana este o mancare de cartofi pe placul tuturor. Cartofii se spala, se introduc in apa cu sare, se fierb in coaja si se taie cuburi. Ciupercile proaspete se curata, se spala in mai multe ape si se taie lame. Cand se folosesc ciuperci conservate, se scurg de lichid si se taie lame. Ciupercile se inabusa in 50 g unt sau margarina. Separat, in 50 g unt sau margarina se inabusa faina dizolvata in 150 ml lapte si sare, se adauga cuburile MAGGI, amestecandu-se continuu pentru a nu se forma cocoloase; treptat, se adauga restul de lapte, continuand fierberea cca 10 minute. Se strecoara, se adauga smantana, cartofi, ciuperci si se mai fierbe cca 5 minute.
Cartofii deliciosi cu ciuperci si smantana se servesc cald.
O combinatie de care m-am indragostit, cremoase, racoroase, fresh, crema de branza, aroma de ceai verde si limeta fac nota...
Minitortulete cu crema de branza si matchaOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj