Pentru cartofi deliciosi umpluti cu creier de vaca se fierb cartofii in coaja, numai pe jumatate. Se lasa sa se raceasca, se curata, se taie in doua.
Pentru cartofi deliciosi umpluti cu creier de vaca se fierb cartofii in coaja, numai pe jumatate. Se lasa sa se raceasca, se curata, se taie in doua, se scobesc si se umplu cu urmatoarea compozitie: creierul curatat si spalat se inabusa in unt, cu sare si putin patrunjel verde tocat. Se adauga o lingura de pesmet. Se umplu cartofii si se asaza intr-o tava cu putin ulei si putina apa. Se dau la cuptor 20
minute. Spre sfirsit se adauga putina smantana in sos.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa