Pentru cartofi deliciosi umpluti cu creier de vaca se fierb cartofii in coaja, numai pe jumatate. Se lasa sa se raceasca, se curata, se taie in doua.
Pentru cartofi deliciosi umpluti cu creier de vaca se fierb cartofii in coaja, numai pe jumatate. Se lasa sa se raceasca, se curata, se taie in doua, se scobesc si se umplu cu urmatoarea compozitie: creierul curatat si spalat se inabusa in unt, cu sare si putin patrunjel verde tocat. Se adauga o lingura de pesmet. Se umplu cartofii si se asaza intr-o tava cu putin ulei si putina apa. Se dau la cuptor 20
minute. Spre sfirsit se adauga putina smantana in sos.
Asa cum v-am mai spus, eu gatesc frecvent snitele. Principalul "client" este iubitul meu si, desi el le...
Șnițele din piept de pui marinatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti