Cartofi deliciosi umpluti cu creier de vaca

Pentru cartofi deliciosi umpluti cu creier de vaca se fierb cartofii in coaja, numai pe jumatate. Se lasa sa se raceasca, se curata, se taie in doua.

Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 buc. cartofi potriviti
  • 1 buc. creier de vaca
  • 50 gr. ulei pentru prajit cartofii
  • sare
  • patrunjel
  • 1 lingura pesmet
  • 1 lingura unt pentru creier
  • putina smantana

Mod de preparare

Pentru cartofi deliciosi umpluti cu creier de vaca se fierb cartofii in coaja, numai pe jumatate. Se lasa sa se raceasca, se curata, se taie in doua, se scobesc si se umplu cu urmatoarea compozitie: creierul curatat si spalat se inabusa in unt, cu sare si putin patrunjel verde tocat. Se adauga o lingura de pesmet. Se umplu cartofii si se asaza intr-o tava cu putin ulei si putina apa. Se dau la cuptor 20

minute. Spre sfirsit se adauga putina smantana in sos.


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa

Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...

Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasa
ReteteCulinare.RO

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii

Rulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...

Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii