Cartofii frantuzesti cu carnaciori este o mancare de cartofi cu carne si telemea delicioasa si consistenta. Ungem o tava cu 50 g unt, peste care punem cartofii.
Cartofii frantuzesti cu carnaciori este o mancare de cartofi cu carne si telemea delicioasa si consistenta. Ungem o tava cu 50 g unt, peste care punem cartofii curatati si taiati rondele. In restul de 50 g unt punem la prajit carnatul taiat bucatele si ceapa tocata marunt. Dupa ce s-a prajit putin, adaugam peste cartofi. Batem ouale cu telul, punem condimentele si branza rasa pe razatoare, apoi turnam totul peste cartofi si carnati, dupa care dam la cuptorul incins pana se rumeneste deasupra.
La final, cartofii frantuzesti cu carnaciori se servesc cu muraturi asortate sau lapte acru sau cu diferite salate.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii