Cartoful se curata, se spala si se taie rondele si se aseaza intr-un vas iena. Se presara usturoiul zdrobit, presaram cu sare si piper, turnam frisc
Cartoful se curata, se spala si se taie rondele si se aseaza intr-un vas iena.
Se presara usturoiul zdrobit, presaram cu sare si piper, turnam frisca pentru gatit si laptele, apoi intoarcem rondelele de cartofi, pentru a patrunde ingredientele peste ele.
Se coace in cuptorul incins timp de o ora.
Din cand in cand se intorc feliile de cartofi pentru a nu se zdrobi.
Inainte de servire se presara deasupra putin cascaval ras.
Alte aperitive cu cartofi gasiti aici:
Cartofi magici
Cartofi umpluti
Papanasi de cartofi cu cascaval
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa