Cartofi la cuptor

Cartofii in coaja se inteapa cu o furculita pe toata suprafata. Se pun apoi pe o tava si se coc intre 60 si 90 de minute. Se taie apoi fiecare cartof

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 8 cartofi
  • 5 linguri ulei
  • 1 lingura sare grunjoasa
  • 300 ml smantana
  • 1 ceapa verde tocata

Mod de preparare

Cartofii in coaja se inteapa cu o furculita pe toata suprafata. Se pun apoi pe o tava si se coc intre 60 si 90 de minute. Se taie apoi fiecare cartof in 6 bucati, pe lung, se unge cu ulei si se presara cu sare. Se pun din nou la cuptor si se mai lasa 10 minute la rumenit. Separat, se amesteca ceapa verde tocata marunt cu smantana si e sareaza.


Se servesc cartofii fierbinti cu sosul de smantana.

Alte retete culinare:

Piftie de curcan Chiftele Rulada de porc

Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni

Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...

Salata de leurda

Se spala frunzele de leurda si se taie. Ouala se fierb tari. Se taie cubulete. Se pune maioneza, sare dupa gust si se amesteca.

Chiftelute frigarui

Pentru prepararea de chiftelute frigarui amestecaţi într-un castron carnea tocată cu ceapa tocată cât mai mărunt,...

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa

Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...

Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa