Se fierb cartofii si ouale, se unge o oala adanca cu unt sau margarina, se dau pe razatoare toate ingredientele si se aseaza in cratita pe straturi in
Se fierb cartofii si ouale, se unge o oala adanca cu unt sau margarina, se dau pe razatoare toate ingredientele si se aseaza in cratita pe straturi in urmatoarea ordine: un strat de cartofi, unul de branza telemea, 2 oua, jumatate din cantitatea de sunca, cascaval, putina smantana. Se repeta operatiunea terminand cu un strat de cartofi, rezultand 3 straturi de cartofi si 2 de ingrediente. Deasupra se mai pune smantana amestecata cu unt si pezmet. Se pune la cuptor o jumatate de ora, pana cand se rumeneste pe deasupra
Acești cartofi evantai cu unt aromatizat, pe lângă faptul că sunt aspectuoși și de efect, pot constitui baza...
Aperitiv cartofi evantai cu unt aromatizat, o garnitura perfecta, greu de refuzatDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti