Cartofi la cuptor cu afumatura si smantana este o altfel de cartofi umpluti, cu un plust de aroma de la afumaturi.
Pentru deliciosii cartofi la cuptor cu afumatura si smantana se spala cartofii, se curata, se taie in 2 pe lung si cu o lingurita se ia din miez si se face o scobitura.
Se unge o tava cu ulei si se aseaza cartofii cu scobitura in jos, apoi se da tava la cuptor pentru 30-35 minute.
Intre timp se taie feliute baconul si se prajeste in putin ulei, iar ceapa verde se taie rondele (mai putin foile).
Dupa ce s-au copt cartofii ii umplem cu feliute de bacon, punem cate o lingurita de smantana si ornam cu rondelele de ceapa verde si cu fulgii de ardei (eu am tocat marunt de tot o jumatate de ardei rosu iute, am vrut picant).
Cartofii la cuptor cu afumatura si smantana se poate decora si cu ardei grasi, gogosari sau rosii.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa