Cartofi moldovenesti

Cartofii fierti in coaja se curata cat sunt fierbinti si cu dosul lingurii se sfarama bine de tot pana devin pasta.Ceapa se taie felii foarte subtiri

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un kg cartofi
  • 2cepe
  • patrunjel verde
  • 100g unt
  • sare

Mod de preparare

Cartofii fierti in coaja se curata cat sunt fierbinti si cu dosul lingurii se sfarama bine de tot pana devin pasta.Ceapa se taie felii foarte subtiri si se pune cu 50 g unt sa se inmoaie la foc mic si sa se rumeneasca usor.Se amesteca ceapa cu cartofii,se sareaza,se pune restul de unt,se presara cu patrunjel si se dau la cuptor 10-15 minute.
Se servesc cu salata sau muraturi.

11 Retete pentru zilele cu dezlegare la peste

Terina de miel in crusta de dovlecei si susan

Un aperitiv special pentru masa de Paste!

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Parteneri
Bucataras.RO

Prajitura cu iaurt si mere, la multicooker

Bun tare multicookerul asta! Am vrut sa incerc aceasta prajitura( care este mai pretentioasa la coacere), la multicooker si...

Prajitura cu iaurt si mere, la multicooker
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Obiceiuri si traditii culinare de Florii

Obiceiuri si traditii culinare de Florii