Cartofi moldovenesti

Cartofii fierti in coaja se curata cat sunt fierbinti si cu dosul lingurii se sfarama bine de tot pana devin pasta.Ceapa se taie felii foarte subtiri

Timp pregatire
50 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • un kg cartofi
  • 2cepe
  • patrunjel verde
  • 100g unt
  • sare

Mod de preparare

Cartofii fierti in coaja se curata cat sunt fierbinti si cu dosul lingurii se sfarama bine de tot pana devin pasta.Ceapa se taie felii foarte subtiri si se pune cu 50 g unt sa se inmoaie la foc mic si sa se rumeneasca usor.Se amesteca ceapa cu cartofii,se sareaza,se pune restul de unt,se presara cu patrunjel si se dau la cuptor 10-15 minute.
Se servesc cu salata sau muraturi.

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...