Cartofi noi cu unt

Cartofii se spala apoi se freaca intr-un prosop aspru departindu-se cu un cutit resturile de coji. Se zvinta intr-un prosop si se pun intr-o cratita c

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg. cartofi noi
  • 50 gr. unt sau ulei
  • 1 lingura marar tocat
  • sare

Mod de preparare

Cartofii se spala apoi se freaca intr-un prosop aspru departindu-se cu un cutit resturile de coji. Se zvinta intr-un prosop si se pun intr-o cratita cu unt bine incins. Se agita mereu vasul ca sa se rumeneasca uniform cartofii. Cind sint gata, se sareaza, se presara mararul tocat si se mai lasa 2-3 minute pe foc.


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...