Cartofi noi la ceaun

O reteta dietetica foarte buna, pe care eu personal as manca non stop!!

Portii
2
Timp pregatire
30 minute
Timp coacere
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1 kg cartofi noi mici
  • 1 capatana de usturoi
  • 100 ml iaurt redus in grasimi
  • sare
  • piper
  • marar verde
  • ulei

Mod de preparare

Cartofii spalati bine, lasati in coaja, se pun intr-un tuci sau un alt vas cu fundul gros impreuna cu ulei si putina sare, se lasa pe foc cu capac, amestecand din cand in cand.  Dupa ce s-au rumenit, se opreste focul.

Intr-un bol se amesteca usturoiul curatat si bine pisat cu iaurt, putina sare, piper, marar verde si se lasa deoparte timp in care se pregateste mamaliga.

Pe farfurie se pune mamaliga, in jurul ei cartofi, iar deasupra sosul de usturoi si se serveste.

Pofta buna!

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Friptura de miel in vin

Traditionalul pe masa de Paste!!

Drob de miel

Drobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.

Parteneri
Gustos.RO

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.

Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....

Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
ReteteCulinare.RO

Pasca traditionala cu branza si stafide

Pasca traditionala cu branza si stafide