Cartofi prajiti spiromati

Cartofii prajiti spiromati este o mancare de cartofi foarte simpla si delicioasa. Se curata cartofii de coaja, se spala bine si se pun pe un servet sa absoarba apa.

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 500 g cartofi
  • 1/2 pahar de ulei

Mod de preparare

Cartofii prajiti spiromati este o mancare de cartofi foarte simpla si delicioasa. Se curata cartofii de coaja, se spala bine si se pun pe un servet sa absoarba apa. Cu ajutorul masinii de taiat spiromat cartofii se taie foarte subtire. Se incinge uleiul si se pun cartofii sa se prajeasca.Pe masura ce se rumenesc, se scot, se sareaza si se pun pe o farfurie de metal sau intr-o cratita, in cuptor, sa stea la cald pana se servesc la masa.


Cartofii prajiti spiromati se servesc calzi.

Sursa acestei retete este blogul culinar Retetele Anei.

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...