Chiftelele de cartofi si branza sunt o alternativa la chiftelele de carne, fiind parca mai fragede, cu un gust mai subtil.
Pentru chiftelele de cartofi cu branza se fierb cartofii, se curata si se trec prin sita sau prin masina de tocat carne, se amesteca cu ouale batute ca pentru omleta, branza rasa, faina, sare si putin piper.
Se mai pot adauga si alte verdeturi in chiftele, vor da un plus de aroma.
Din aceasta pasta se formeaza chiftele cat o nuca, aceste chiftele se tavalesc prin faina de malai, si se prajesc pe ambele parti in untura fierbinte.
Chiftelele de cartofi cu branza se servesc calde alaturi de cascaval sau tuica.
Bun aparatul asta, face mancare singur!
Macare de praz cu masline la slow cooker Crock-PotDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti