Chiftelele de cartofi si branza sunt o alternativa la chiftelele de carne, fiind parca mai fragede, cu un gust mai subtil.
Pentru chiftelele de cartofi cu branza se fierb cartofii, se curata si se trec prin sita sau prin masina de tocat carne, se amesteca cu ouale batute ca pentru omleta, branza rasa, faina, sare si putin piper.
Se mai pot adauga si alte verdeturi in chiftele, vor da un plus de aroma.
Din aceasta pasta se formeaza chiftele cat o nuca, aceste chiftele se tavalesc prin faina de malai, si se prajesc pe ambele parti in untura fierbinte.
Chiftelele de cartofi cu branza se servesc calde alaturi de cascaval sau tuica.
Incearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa