Galusti turtite

Se fierb cartofii in apa sarata, se decojesc si se sfarima. Se amesteca cu brinza de vaci, faina, usturoi pisat, sare, piper, vegeta si verdeata tocat

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 750 g cartofi
  • 500 g brinza de vaci
  • 6 linguri faina
  • sare
  • usturoi tocat
  • verdeata tocata

Mod de preparare

Se fierb cartofii in apa sarata, se decojesc si se sfarima. Se amesteca cu brinza de vaci, faina, usturoi pisat, sare, piper, vegeta si verdeata tocata pentru a rezulta un aluat legat. Se fac turtite ce se coc in ulei incins.
Se servesc cu supa de legume

Oua vopsite in foi de ceapa

Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

Cozonac pufos cu aluat oparit

Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

Drob usor de pui

Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

Parteneri
Bucataras.RO

Briose aperitiv cu carne, cus-cus, porumb si multe legume

Cu această rețetă particip la Provocarea Weekend cu spor,a cărei inițiatoare este @Ștefania Anastasiu, iar în...

Briose aperitiv cu carne, cus-cus, porumb si multe legume
Gustos.RO

Drob de miel in foietaj

Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

Drob de miel in foietaj
ReteteCulinare.RO

Altfel de Cozonac cu Nuca

Altfel de Cozonac cu Nuca