Iahnia de cartofi cu ceapa si patrunjel este o mancare de cartofi delicioasa. Cartofii se curata, se spala, se taie cuburi. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt.
Iahnia de cartofi cu ceapa si patrunjel este o mancare de cartofi delicioasa. Cartofii se curata, se spala, se taie cuburi. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt. Patrunjelul verde se spala, se taie marunt. Pasta de tomate se dilueaza in 100 ml apa. Cartofii se inabusa in 250 ml apa si 75 ml ulei si se aseaza pe un platou. in 25 ml ulei si 50 ml apa se inabusa ceapa in care s-a adaugat boia de ardei si 500 ml apa. Se fierb 5-7 minute, apoi se adauga cartofii si se continua fierberea. Spre sfarsit, se pune pasta de tomate, se presara sarea si se mai fierbe 5 minute. Se ia vasul de pe foc si la iahnia de cartofi se adauga patrunjel verde.
Iahnia de cartofi cu ceapa si patrunjel se serveste cald sau rece.
Rețeta aceasta este una extrem de simplu de pregătit dar în același timp foarte savuroasă. Ce-i drept, am avut și...
Pui dulce în sos de soia la slow cooker Crock-Pot 4,7 LOrganele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.
Drob de miel in foietaj