Iahnia de cartofi cu ceapa si patrunjel este o mancare de cartofi delicioasa. Cartofii se curata, se spala, se taie cuburi. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt.
Iahnia de cartofi cu ceapa si patrunjel este o mancare de cartofi delicioasa. Cartofii se curata, se spala, se taie cuburi. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt. Patrunjelul verde se spala, se taie marunt. Pasta de tomate se dilueaza in 100 ml apa. Cartofii se inabusa in 250 ml apa si 75 ml ulei si se aseaza pe un platou. in 25 ml ulei si 50 ml apa se inabusa ceapa in care s-a adaugat boia de ardei si 500 ml apa. Se fierb 5-7 minute, apoi se adauga cartofii si se continua fierberea. Spre sfarsit, se pune pasta de tomate, se presara sarea si se mai fierbe 5 minute. Se ia vasul de pe foc si la iahnia de cartofi se adauga patrunjel verde.
Iahnia de cartofi cu ceapa si patrunjel se serveste cald sau rece.
Bun aparatul asta, face mancare singur!
Macare de praz cu masline la slow cooker Crock-PotDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti