Iahnie de cartofi cu ciuperci

Iahnia de cartofi cu ciuperci este o mancare de cartofi delicioasa si sanatoasa. Cartofii se curata, se spala si se taie cuburi. Ciupercile conserva se scurg de lichid.

Timp pregatire
60 minute
Complexitate
redusa
Iahnie de cartofi cu ciuperci

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • cartofi 1 kg
  • ciuperci conserva 150 g
  • ceapa 400 g
  • pasta de tomate 50 g
  • patrunjel verde 1 legatura
  • marar verde 1 legatura
  • ulei 100 ml
  • 2 cuburi MAGGI de ciuperci
  • sare si piper dupa gust

Mod de preparare

Iahnia de cartofi cu ciuperci este o mancare de cartofi delicioasa si sanatoasa. Cartofii se curata, se spala si se taie cuburi. Ciupercile conserva se scurg de lichid, se trec prin jet de apa rece si se scurg din nou. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt. Patrunjelul si mararul se spala, se taie marunt. Pasta de tomate se dilueaza in 100 ml apa. in 100 ml ulei si 100 ml apa se inabusa ceapa, apoi se adauga cuburile MAGGI si cartofii; se continua fierberea. Cand cartofii s-au patruns, se adauga ciupercile si pasta de tomate; se mai fierbe cca 7-8 minute. Se adauga sare si piper dupa gust. La sfarsit la iahnia de cartofi, se adauga patrunjel verde tocat.

Iahnia de cartofi cu ciuperci se serveste calda sau rece, cu marar verde deasupra.


Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...