Iahnia de cartofi cu ciuperci este o mancare de cartofi delicioasa si sanatoasa. Cartofii se curata, se spala si se taie cuburi. Ciupercile conserva se scurg de lichid.
Iahnia de cartofi cu ciuperci este o mancare de cartofi delicioasa si sanatoasa. Cartofii se curata, se spala si se taie cuburi. Ciupercile conserva se scurg de lichid, se trec prin jet de apa rece si se scurg din nou. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt. Patrunjelul si mararul se spala, se taie marunt. Pasta de tomate se dilueaza in 100 ml apa. in 100 ml ulei si 100 ml apa se inabusa ceapa, apoi se adauga cuburile MAGGI si cartofii; se continua fierberea. Cand cartofii s-au patruns, se adauga ciupercile si pasta de tomate; se mai fierbe cca 7-8 minute. Se adauga sare si piper dupa gust. La sfarsit la iahnia de cartofi, se adauga patrunjel verde tocat.
Iahnia de cartofi cu ciuperci se serveste calda sau rece, cu marar verde deasupra.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii