Pentru iahnie de cartofi cu masline si patrunjel se curata cartofii de coaja si se spala intregi. Se taie fiecare cartof in patru bucati, care se sareaza.
Pentru iahnie de cartofi cu masline si patrunjel se curata cartofii de coaja si se spala intregi. Se taie fiecare cartof in patru bucati, care se sareaza si se lasa sa se scurga bine. Se pun intr-o cratita impreuna cu ceapa taiata sferturi si grasimea, se acopera cu un capac si se lasa ca ceapa sa se inmoaie si sa se ingalbeneasca putin. Se pune apoi boia, se toarna apa calda ca sa acopere cartofii, se pune sare si se lasa sa fiarba acoperit la foc potrivit. Se presara apoi frunze de patrunjel verde tocate marunt. Cand se iau cartofii de pe foc trebuie sa fie suficienta apa in cratita, deoarece sosul este inghitit foarte repede de cartofi.
Se servesc calzi, cu muraturi sau varza acra. Daca se doreste, se pot adauga masline, pentru gust.
Bun aparatul asta, face mancare singur!
Macare de praz cu masline la slow cooker Crock-PotDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti