Pentru iahnie de cartofi cu masline si patrunjel se curata cartofii de coaja si se spala intregi. Se taie fiecare cartof in patru bucati, care se sareaza.
Pentru iahnie de cartofi cu masline si patrunjel se curata cartofii de coaja si se spala intregi. Se taie fiecare cartof in patru bucati, care se sareaza si se lasa sa se scurga bine. Se pun intr-o cratita impreuna cu ceapa taiata sferturi si grasimea, se acopera cu un capac si se lasa ca ceapa sa se inmoaie si sa se ingalbeneasca putin. Se pune apoi boia, se toarna apa calda ca sa acopere cartofii, se pune sare si se lasa sa fiarba acoperit la foc potrivit. Se presara apoi frunze de patrunjel verde tocate marunt. Cand se iau cartofii de pe foc trebuie sa fie suficienta apa in cratita, deoarece sosul este inghitit foarte repede de cartofi.
Se servesc calzi, cu muraturi sau varza acra. Daca se doreste, se pot adauga masline, pentru gust.
Incearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii